Ingrediënten:
175 gram zuurdesem overblijfsel
175 gram bloem
150 gram gesmolten boter
Theelepel zout
Kruiden naar smaak
Instructies:
Mix alle ingrediënten, behalve de kruiden
Laat 20 minuten staan en mix nog eens
Laat weer 20 minuten staan
Verwarm de oven voor op 190 graden
Deel in twee stukken en bak apart af, dat gaat zo:
Maak een bol en rol tussen 2 bakpapieren uit tot een dikte van 1 a 2 mm (super dun)
Bovenste bakpapier eraf halen
Snij in de grootte die je lekker vindt, het zijn een soort van toastjes dus in die grootte snij ik ze ook (3 bij 3 cm)
Prik gaatjes in de crackertjes met een vork
Strooi nu kruiden naar smaak op de crackers (indien gewenst)
Afbakken op 190 graden voor 15 tot 20 minuten
Bewaar in een luchtdichte pot voor minimaal 2 weken.


Hoi Nino, wanneer komen de kruiden aan bod?
Groetjes Marga